Electricity Lightning

miercuri, 18 noiembrie 2015

Ajutorul tau de nadejde

     farmec_superblog_proba

    Sa fim seriosi, cati dintre noi nu s-au confruntat cu probleme ale tenului ? Cred ca majoritatea se regasesc, iar cei care au tenul impecabil de la mama natura sunt specimene rare, norocoase, fara stres! Pentru ca da, chiar si eu am avut batai de cap cu tenul! Of, pubertatea a fost de vina pentru nefericirea mea adolescentina! Dar daca si tu cauti o solutie de nadejde, iti vin in ajutor un un brand deja super-mega-cunoscut: Gerovital H3 Derma+ , de la Farmec!

    Ce este Farmec? Este firma romaneasca numarul 1 in materie de produse de ingrijire, cu un raport calitate-pret foarte bun!
    Ce este Gerovital H3 Derma+ ? Este  prima gama anti-age din lume, dar produsele lor nu se opresc doar la cele antirid, ci au si produse antiacneice, pentru ten sensibil, gras sau normal, anticadere, antimatreata si nu numai. Si pentru ca poarta emblema Pharmaceutical Concept , gama destinata farmaciilor iti ofera produse certificate clinic, ce reprezinta garantia inovatiei si a calitatii. Ce probleme ai? Spune si specialistii Gerovital iti sar in ajutor!

    Am uitat sa specific faptul ca, pe langa problemele cu tenul (care, din fericire, acum nu mai sunt asa grave), problema cu matreata inca este prezenta. Asa ca am decis sa incerc samponul antimatreata , sa vad ce iasa din afacerea asta! Si nu am regretat alegerea facuta. Pentru ca samponul actioneaza atat asupra cauzelor ce duc la aparitia matretii, cat si asupra efectelor neplacute ce o insotesc, problema in cazul meu a fost vizibil ameliorata, iar rezultatetele au aparut destul de repede! Continui inca acest tratament si sunt multumit de rezultat!

     Dar nu parul este prioritar acum, ci pielea! Caci stim cu totii ca atunci cand pielea noastra este sanatoasa si radiaza, atunci si noi suntem mai fericiti! Pentru ca ne ofera o stare de bine si de incredere, ne face sa ne bucuram mai mult de viata si sa fim mai admirati de cei din jur.
    
 Farmec_Derma

     Asadar, eu am invatat sa imi iubesc pielea asa cum este ea! Cu buna si cu rele (pentru ca relele pot fi tinute sub control cu ajutorul produselor potrivite). Acum ma simt mult mai bine in pielea mea si acest lucru se vede, deoarece complimentele nu intarzie sa apara! Si nu este un secret, impartasesc cu toti secretul meu - caci nu exista bucurie mai mare pe pamant decat sa faci pe cineva sa zambeasca, nu? Dar gama Gerovital H3 Derma+ deja nu mai este un secret pentru nimeni!

Articol scris pentru SuperBlog 2015 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu