Electricity Lightning

luni, 30 noiembrie 2015

Alege nutritia cu Nutrivita

Nutrivita-Logo-w1200

Cand te-ai gandit serios sa faci o schimbare in bine, pentru sanatatea ta? Daca raspunsul tau este ''acum nu stiu cat timp'' , atunci ar fi cazul sa iti reamintesti ca sanatatea ta este nepretuita si nu ar trebui sa o lasi la voia intamplarii. Chiar si mici schimbari ale stilului de viata te pot ajuta, daca alegi produsele potrivite. Nu stii de unde sa incepi? Nutrivita Marketing & Distribution, impreuna cu partenerii media si cu bloggeri parteneri, renumiti in blogosfera, te ajuta sa pornesti cu dreptul, in primul tau program de nutritie!

       Lista parteneri media:

- Comunicate de presa:  www.comunicatedepresa.ro
- Connect: www.connect.ro
- Creadiv:  www.creadiv.ro
- Loopa:  www.loopaa.ro
- Mujer: www.mujer.ro
- Orizonturi Literare:  www.orizonturiliterare.ro
- PRwave:  www.prwave.ro
- RadioLynx:  www.RadioLynx.ro
- toateBlogurile.ro:  www.toateblogurile.ro
- TVR2: www.tvr.ro
- Zelist: www.zelist.ro

image001

Nutrivita este infiintata din anul 2007 si are ca scop prioritar sanatatea ta! Aceasta ofera produse de nutritie si BIO de calitate, ce corespund unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Portofoliul lor cuprinde marci de renume, cum ar fi: ISOSTAR, GERLINEA, GERBLE, CEREAL BIO, ALLERGO, BAUCKHOF, FILET BLEU, CERELINE.

Ce este un program de nutritie?

Programul de nutritie este un fel de regim, pe care il urmezi atunci cand simti ca organismului tau ii lipsesc cateva saruri si minerale, pe care le poti procura din diferite suplimente nutritive , batoane proteice sau shake-uri si nu numai. Dar ideal ar fi sa ai o nutritie echilibrata mereu, ca sa nu ajungi in punctul in care organismul cedeaza de la stresul acumulat sau de la toxinele pe care le acumuleaza zilnic, din mediul inconjurator. Mai pe scurt, este un mare beneficiu pe care il aduci corpului tau, cu minim de efort!
   
Ca tot vorbeam de efort, un stil de viata sanatos inseamna si miscare zilnica!

Stresul si Hiperactivitatea Ingrasa ?

      
Trebuie sa subliniez faptul ca o nutritie echilibrata nu inseamna eliminarea meselor principale si inlocuirea lor cu biscuiti dietetici! Produsele nutritionale trebuie luate ca si gustare, intre mesele principale, iar mesele sa fie in portii potrivite, astfel incat sa nu te ridici de la masa satul. Asta este un mic secret ca sa iti mentii greutatea ideala sub control. Excesele nu au fost niciodata bune si acest lucru este cunoscut de toti (sper)!

Iar marcile Nutrivita, enumerate mai sus, sunt lideri de inovatie in materie de nutritie si stil de viata sanatos. Dar, implicit, o nutritie echilibrata inseamna un stil de viata mai sanatos, nu?

Si un mic program de exercitii, care sa completeze nutritia echilibrata, 
pe care este musai sa o adopti, chiar de azi:


Ce iti trebuie , ca sa pornesti la drum?

- Vointa;
- Ambitie;
- Persistenta.

Da, acestia sunt singurii factori care stau la baza unui start in nutritie, si toate depind in totalitate de tine! Corpul tau este un templu, asa ca ai grija de el! Sa facem si o mica recapitulare, ca de incheiere? Acum ai un ajutor de nadejda, daca vrei sa adopti o nutritie echilibrata, cu produse BIO de calitate. Nu ai nicio scuza sa mai amani pentru ziua de maine, ceea ce poti face azi, asta e clar! Fara putin sport, rezultatele pe care le astepti s-ar putea sa nu fie tocmai pe placul tau si asta pentru ca stilul de viata sanatos inseamna si miscare. Asadar, ne apucam de treaba?

Articol scris pentru SuperBlog 2015 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu