Electricity Lightning

luni, 16 noiembrie 2015

Mai simplu ca oricand sa faci pe cineva sa zambeasca

BucheteTrandafiri

''Ce frumosi sunt trandafirii
Si cad prada ofilirii!
Mireasma lor imbatatoare
Va razbate iar, la vara!''

                                         - Autor anonim - 

In ziua de azi e mai usor ca oricand sa faci pe cineva sa zambeasca. Fie ca alegi sa ii trimiti cuiva drag un buchet de trandafiri sau o cutie de bomboane, asigura-te ca faci cea mai buna alegere, apeland la experti! 
Mai nou am observat ca si barbatii au pretentii atunci cand aleg o floare pentru partenerele lor. De unde a pornit acest fapt, defapt? Greu pot sa gasesc raspuns, cert este ca nu ne mai multumim sa mergem la o florarie ambulanta si sa cumparam prima floare care ne pica in mana. Acum vrem sa demonstram partenerelor ca suntem atenti la ele si la guturile lor. 
Si ce modalitate mai frumoasa sa ii spui ca o iubesti decat printr-un buchet de flori special comandat doar pentru ea?

pink-roses-tumblr-theme-6614

Da, acum chiar exista o varianta online accesibila tuturor, de unde puteti cumpara cele mai frumoase aranjamente florale, buchete, cosuri cu trandafiri, flori la cutie si nu numai: BucheteTrandafiri.ro!
Secretul e ca nu trebuie sa obosesti alergand prin tot orasul dupa floraria perfecta, caci acum ea se gaseste in varianta virtuala, iar tu esti scutit de cateva drumuri bune. Iar surprinza va fi si mai mare atunci cand cel iubit/a se trezeste la usa casei cu un curier, care sa tina in brate buchetul de flori din partea ta.


Recomandarea mea: fa-i cadou un buchet de trandafiri. De ce trandafiri? Sa fim seriosi, cred ca aceasta floare este pe primul loc in preferintele oamenilor, in materie de flori.
Nu stiu daca acest lucru se datoreaza faptului ca este considerata regina a florilor sau nu, pur si simplu oamenii au divinizat trandafirii dintotdeauna. Stiati ca, de-a lungul mileniilor, fiecare civilizatie in pate si-a creat propria legenda, care se invarte in jurul acestei flori? De exemplu, musulmanii credeau cu tarie ca trandafirul a luat nastere din lacrima Profetului Mahomed! 
Dar nu doar legendele sunt spectaculoase la un trandafir. Mirosul, aspectul, culorile, toate sunt apreciate de omul modern.


De ce varianta de cumparaturi on-line? Pentru ca stii ca ai garantia livrarii la domiciliu intr-un mod sigur. Si cum sa nu iti placa sa faci shopping online? Eu m-am cam invatat asa, dar ies mereu in castig si niciodata nu am dat gres cu un buchet de trandafiri comandat de pe BucheteTrandafiri.ro!
Cred ca am dat lovitura cu acest magazin, pentru ca mereu mi-a fost apreciat cadoul, mai ales cand vine la pachet cu multa iubire!
Tu ce mai astepti? Fa cadou chiar azi un buchet de flori! 
BucheteTrandafiri.ro nu livreaza doar niste simple flori, ci zambete ascunse in petalele lor!

Articol scris pentru SuperBlog 2015 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu